Drick vin med miljövänliga vinglas

Är du ett fan av gott vin? Älskar du smaken av söta druvor? Är du samtidigt en miljömedveten person som önskar det bästa för miljön, dina medmänniskor och dig själv? Då kan du med fördel läsa här, då vi i denna artikel skall presentera några vinglas av märket Zalto, som skapar en väldigt fin dynamik mellan vinupplevelser på högsta nivå, miljövänlighet och ger dig det bästa inom vinvärlden. Man behöver inte kompromissa med miljön för att uppnå god kvalitet. Vin ska avnjutas i de bästa glasen, så därför ska vi titta närmare på världens bästa vinglas.

Zalto – Blyfri kristall, miljövänligt och handtillverkat

Zalto är en österrikisk glasproducent som under flera hundra års tid har framställt glas av högsta kvalitet. Glasen är munblåsta och handtillverkade av världens bästa glasblåsare. Kvaliteten ligger i topp – men märk väl till ett rimligt pris. Då glasen är tillverkade av den renaste kristall man kan finna, betyder det att man kan göra glasen otroligt tunna och lätta. Det har betydelse för smaken – och inte minst designen på glasen. Det är intressanta är att glasen är tillverkade av blyfritt kristallglas, vilket innebär att du skonar både dig själv och miljön från en massa skadliga ämnen. Vidare har Zalto ett stort fokus på att alla processer, material och alla glas är gjorda efter gällande regler och föreskrifter kring miljövänlighet. Zalto glas är designade och utvecklade tillsammans med österrikiska vinbönder som har haft stort inflytande på utvecklingen, så att den skett på bästa sätt.

Den bästa smaken med de bästa glasen – Zalto glasen

Inte nog med att du kan dricka vin med gott samvete, du kan också få den bästa vinupplevelsen med dessa Zaltoglas. Glasen har en särskild förmåga att frambringa den bästa smaken i vinet. Nyanserna, aromerna och frukttonerna förenas i en holistisk kropp i dessa glas. Glasen ger dig god möjlighet att lufta vinet i glaset så att det kan öppna upp sig och utvecklas på bästa sätt. Framförallt Zalto Burgundy har en enastående förmåga att framhäva smaken i vinet. Dessutom ger detta glas en otrolig känsla av elegans, exklusivitet och finess när du dricker ur det. Det ger en svävande, nästan ’upphöjd’ upplevelse att avnjuta vin i detta glas.

Fokus på vinupplevelsen med Zalto

Det blir mer och mer populärt att ha fokus på den bästa vinupplevelsen. Vin är en populär dryck världen över – och det är inte utan god anledning. Vin ger oftast en förnimmelse av lyx, kvalitet och god stil. Ett fokus på

den goda vinupplevelsen är en mix av det bästa vinet och det bästa glaset. Zaltoglas är i detta sammanhang ett givet exempel på ’verktyg’ som frammanar den goda vinupplevelsen. Det handlar om att unna sig den bästa vinupplevelsen. Gå inte på en kompromiss med kvalitet. Gå inte på en kompromiss med miljön. Ha gott samvete när du dricker vin. Drick vin i Zaltoglas.

Zalto och Zalto glasen
Zalto och Zalto glasen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *